Afspraak maken
Hypotheekgeluk

Over ons

Bereken uw maximale hypotheek

Bereken uw maximale hypotheek

Hypotheekgeluk

 .

Hypotheekgeluk is een onafhankelijk intermediair die meer dan 40 geldverstrekkers voor u vergelijkt. Zo bent u er zeker van dat u bij Hypotheekgeluk altijd het beste hypotheekadvies krijgt.

Behalve de rente en de voorwaarden is goede begeleiding essentieel. Daarom begeleidt de hypotheekadviseur u vanaf de oriëntatie tot het moment van passeren bij de notaris. Als u daarna vragen heeft dan staat uw hypotheekadviseur nog steeds voor u klaar.

Hypotheekgeluk is ontstaan vanuit de gedachte dat ook het regelen van de hypotheek leuk kan zijn. Dit doen wij door intensieve en transparante begeleiding. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en gaat u het hypotheektraject met vertrouwen tegemoet.

Verder is het goed te weten dat het volledige traject door de hypotheekadviseur wordt begeleid. Veel hypotheekadviseurs werken met een binnendienst. Hypotheekgeluk kiest bewust voor één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw hypotheekaanvraag.

Joyce Maaten Hypotheekadvies

Joyce Maaten

Ik ben Joyce Maaten. Sinds 2016 werk ik als hypotheekadviseur. In mijn eerste periode als werknemer bij De Hypotheker en sinds 2019 als zelfstandige onder de vlag van Finzie. Medio 2021 heb ik Hypotheekgeluk opgericht en heb ik mijn dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Een dankbare klus, want ik ben pas tevreden als u het bent!

Joyce Maaten Hypotheekadviseur

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Bij je thuis, op kantoor, telefonisch of via de webcam

Afspraak maken

100% gratis eerste gesprek